Reboot -tiedonhallinta

Liiketoimintasi ohjaamiseen ja hallintaan

Pilvipohjaiset palvelut ovat yleistyneet tämän päivän yrityksissä ja tarjoavat joustavia työmodeja,
kustannussäästöjä IT-infran hallintaan ja lähes rajattoman pääsyn tietoon. Pääsy pilveen ei kuitenkaan riitä, vaan järjestelmän on palveltava aidosti sitä käyttävää organisaatiota.

Cloud Portal Office antaa yrityksellisesi mahdollisuuden siirtyä tähän helposti ja vaivattomasti.

  • Helppo pääsy tietoihin ajasta ja paikasta riippumatta
  • Android ja Apple iOS- tuki
  • Asiakirjat ovat aina mukanasi
  • Hallinnoi tärkeää tietoa ja jakele sitä

Cloud Portal -liiketoiminnan etuja ovat henkilöstön tehokkaampi toiminta, tiedon salattavuus ja turvallinen käsittely sekä kehittämisen mahdollisuudet – kokonaisvaltainen tiedon hallinta.
Tästä hyötyvät asiakkaasi ja muut sidosryhmät.

Voimme yhdistää helposti MONITOIMILAITTEESI ja INTERAKTIIVISET NÄYTÖT osaksi vaivatonta tiedonhallintaa.

Kerromme lisää, miten voit alentaa verkkotoiminnan ja informaatioteknologian kustannuksia. Ota EU:n oikeussääntöjen mukaiset palvelut helposti käyttöösi.

Siirry sähköiseen tiedonhallintaan

Reboot ohjelmistoratkaisut

Voit muuntaa monitoimilaitteesi osana informaatioportaalia kolmannen osapuolen liiketoimintasovelluksiin.

L Sharepoint
L Drive
L Dropbox
L Dynamics
L Lemonsoft
L Mfiles
L Office365
L Onedrive
L Sap

Kysy myös muiden kolmannen osapuolen liiketoimintasovellusten liitäntämahdollisuuksista.

Muut Reboot-ohjelmistot

Tuotamme ohjelmistoratkaisuja asiakirjojen hallinnan  parantamiseen eri vaiheissa: Asiakirjojen valvonta, työnkulun hallinta, turvallinen asiakirjojen tallennus, asiakirjojen skannaus ja muut toimenpiteet. Reboot-palvelumme sisältää kaiken mitä tarvitset parantaaksesi tuottavuutta ja hallitaksesi kustannuksia.

Reboot tuotostenhallinta

Reboot-tulostusratkaisumme antavat sinulle helpon tavan hallita tulostinkalustoasi ja vähentää sen kustannuksia. Tuotosten hallinta -ohjelmistolla näet tarkasti esimerkiksi kuinka paljon tulostimia käytetään, kuka niitä käyttää ja milloin tulostimia käytetään. Näin voit hallita jokaisen verkkosi tulostimen käyttöoikeuksia. Saat myös tarvittavat tiedot varmistaaksesi, että oikeat tulostimet ovat oikeissa paikoissa parhaan mahdollisen tehokkuuden saavuttamiseksi. 

Reboot asiakirjojen sieppaus

Reboot-skannausratkaisujemme avulla asiakirjojen luku on nopeaa ja tehokasta.  Kaikki aikaintensiiviset tehtävät kuten skannaus, indeksointi, arkistointi, jakelu ja nouto voidaan suorittaa joko automaattisesti samalla kun teet skannausta, tai sekuntien kuluessa sen jälkeen. Teet kaikein monitoimilaitteen kosketusnäyttö-ohjauspaneelin kuvakkeilla. Asiakirjojen luku ei ole koskaan ollut helpompaa!

Reboot-mobiilisovellukset

Luotamme puhelimiin ja tabletteihin, kun haluamme pysyä yhteyksissä ja käyttää tietoa. Reboot-mobiiliratkaisumme mahdollistavat kaiken tyyppisten mobiililaitteiden täyden integroinnin verkkoosi. Sen lisäksi että ratkaisumme antavat käyttäjille helpon tavan tulostaa tietoa puhelimista, tableteista ja kannettavista tietokoneista, mobiilisovelluksemme auttavat skannaamaan ja jakamaan asiakirjoja turvallisesti, kun työntekijät ovat poissa toimistolta. 

Reboot asiakirjojen hallinta ja työnkulku

Reboot -työnkulun ratkaisumme auttavat kaikkia tiimin jäseniä parantamaan tehokkuuttaan virtaviivaistamalla toistuvia tehtäviä. Voit nyt skannata asiakirjoja ja lähettää ne suoraan sille henkilölle, sovellukselle tai toiminnolle, joka tarvitsee niitä – helposti ja nopeasti.
Pilvessä tai omalla palvelimella sijaitsevat liiketoimintakriittiset tiedot tuodaan työntekijöiden saataville milloin tahansa, missä tahansa, lähes millä laitteella tahansa, hyödyntäen tabletteja ja puhelimia.

Reboot laitehallinta

Tulostimet, kopiokoneet ja monitoimilaitteet vaativat jatkuvaa seurantaa, vaikka kyse olisi vain värin ja paperin lisäämisestä. Olipa sinulla muutama tulostin tai satoja tulostimia, Sharpin hallintaratkaisut ja laitteiden hallintaohjelmisto tekevät elämästäsi helpompaa.
Keskeytykset jäävät mahdollisimman vähäisiksi, alhaallaoloaika vähenee ja tuottavuus säilyy jokaisessa työryhmässä.

Reboot paino- ja työnhallintatyökalut

Kätevällä työn esikatselutoiminnolla voit tarkistaa työn ennen kuin aloitat tulostusajon, voit jakaa suuria töitä laitteiden välillä saavuttaaksesi kaksin- tai jopa kolminkertaistaaksesi tehollisen tulostusnopeuden. Voit myös käyttää sähköistä töiden merkintää nopeuttamaan ja yksinkertaistamaan työnkulkua.

Ota yhteys asiantuntijaan

Porvoo

Kouvola

Kotka


KOTKA | KOUVOLA | PORVOO

Vaihde 010 219 1650
myynti at pekava.fi | www.pekava.fi

Tietosuojaseloste
Rekisteriseloste
Evästeet