Liiketoimintaprosessit digitaalisiksi

Kuulostaako tutulta tilanteelta, että ylläpidämme sekä paperista että digitaalista paperiaineistoa. Paperiarkisto edustaa manuaalista aikakautta ja digitaalinen uutta helpompaa ja joustavampaa tiedonhallintaa. Organisaatioissa käytetään paljon aikaa näiden kahden toimintojen välillä. Kun tietoa tarvitaan eri asiakasprosesseissa, osa työstä hoidetaan sähköisesti ja osa manuaalisesti.

Haasteen asettaa se, että tieto joka on manuaalista, pitäisi kyetä muutamaan digitaaliseen muotoon ja osaksi yritysten jo olemassa olevia sähköisiä järjestelmiä.

Näiden kahden eri aikakauden työkäytäntöjen yhteensovittaminen koetaan haasteeksi ja usein jopa mahdottomaksi.

Näin sen ei tarvitse olla.

Olemme auttaneet monia organisaatioita siirtämään kaikki manuaalinen tieto ja siihen liittyvät työvaiheet nnistuneesti osaksi sähköistä työnkulkua.
Manuaalinen työnkulku muutetaan digitaaliseksi, jolloin tieto siirtyy sille määritellyllä tavalla. Tästä syntyy yhtenäinen ja digitaalinen toimintaprosessi.

Huolinta-alan asiakkaamme kommentoi: ”Meidän ei tarvitse enää ylläpitää paperiarkistoja, vaan paperit saadaan joustavasti osaksi yrityksemme tiedonhallintaa. Tieto on digitaalisesti kaikkien työntekijöiden käytettävissä, silloinkin kun liikutaan. Olemme säästäneet myös arkistointitilaa yli 15m2."

Juttelemme mielellämme kanssasi lisää liiketoimintasi digitalisoimisen mahdollisuuksista. 

Ota yhteyttä

Porvoo

Kouvola

Kotka


KOTKA | KOUVOLA | PORVOO

Vaihde 010 219 1650
myynti at pekava.fi | www.pekava.fi

Tietosuojaseloste
Rekisteriseloste
Evästeet