Pekava Oy 10 vuotta

Tieto on valtaa vain hyvin hallittuna.

Pekava on valtakunnallisesti toimiva palveluyritys, jonka tehtävänä on muuttaa yritysten tapaa kerätä, käsitellä ja jakaa tietoa.
Oikeilla työkaluilla ja toimintatavoilla otat haltuun yrityksesi tärkeimmän voimavaran. Palvelemme asiakkaitamme pilvipalveluista printtiin. Työmme perustuu vakaaseen kokemukseen informaation käsittelyssä. Asiakkaamme saavat asiantuntijuutemme oman päätöksentekonsa tueksi.

Nykyaikainen informaationhallinta käsittää laitteet, palvelimet, ohjelmistot sekä pilviratkaisut. Digitaaliset tuotteet eivät yksin ratkaise yritysten ja organisaatioiden tarpeita, vaan autamme jalkauttamaan digitaaliset prosessit aitoon ja jokapäiväiseen käyttöön. Näin varmistamme yhdessä kasvaneen tuloskunnon saavuttamisen. Maailma ei kuitenkaan ole yksinomaan digitaalinen, vaan tulostamiselle ja tulostamisen hallinnalla on jopa odottamattoman suuri merkitys yritysten arjen hallinnalle. Kun tulostaminen ja digitaalinen tiedon hallinta ovat hallinnassa, asiantuntijat voivat keskittyä ydintehtäviinsä. 

Tervetuloa sivustolle!

Porvoo

Kouvola

Kotka


KOTKA | KOUVOLA | PORVOO

Vaihde 010 219 1650
myynti at pekava.fi | www.pekava.fi

Tietosuojaseloste
Rekisteriseloste
Evästeet