Kätevästi pilveen

Pilvipalvelukokonaisuutemme rakentuu kolmen peruspilarin ympärille. Ensinnäkin kaikki tieto, mikä yhdessä asiantuntijamme kanssa määritellään, on Suomessa. Toiseksi tieto, joka voi olla hyvinkin arkaluontoista ja saattaa sisältää hyvin kaikuluotaavaa informaatiota, on säilötty ja tallennettu sille asetetuin normein ja säädöksin.

Lue lisää

Liiketoimintaprosessit digitaalisiksi

Kuulostaako tutulta tilanteelta, että ylläpidämme sekä paperista että digitaalista paperiaineistoa. Paperiarkisto edustaa manuaalista aikakautta ja digitaalinen uutta helpompaa ja joustavampaa tiedonhallintaa. Organisaatioissa käytetään paljon aikaa näiden kahden toimintojen välillä. Kun tietoa tarvitaan eri asiakasprosesseissa, osa työstä hoidetaan sähköisesti ja osa manuaalisesti.

Lue lisää

Pekava Oy 10 vuotta

Tieto on valtaa vain hyvin hallittuna.

Pekava on valtakunnallisesti toimiva palveluyritys, jonka tehtävänä on muuttaa yritysten tapaa kerätä, käsitellä ja jakaa tietoa.
Oikeilla työkaluilla ja toimintatavoilla otat haltuun yrityksesi tärkeimmän voimavaran. Palvelemme asiakkaitamme pilvipalveluista printtiin. Työmme perustuu vakaaseen kokemukseen informaation käsittelyssä. Asiakkaamme saavat asiantuntijuutemme oman päätöksentekonsa tueksi.

Nykyaikainen informaationhallinta käsittää laitteet, palvelimet, ohjelmistot sekä pilviratkaisut. Digitaaliset tuotteet eivät yksin ratkaise yritysten ja organisaatioiden tarpeita, vaan autamme jalkauttamaan digitaaliset prosessit aitoon ja jokapäiväiseen käyttöön. Näin varmistamme yhdessä kasvaneen tuloskunnon saavuttamisen. Maailma ei kuitenkaan ole yksinomaan digitaalinen, vaan tulostamiselle ja tulostamisen hallinnalla on jopa odottamattoman suuri merkitys yritysten arjen hallinnalle. Kun tulostaminen ja digitaalinen tiedon hallinta ovat hallinnassa, asiantuntijat voivat keskittyä ydintehtäviinsä. 

Tervetuloa sivustolle!

Autamme menestymään

Urheilussa pärjääminen ei ole sattumaa vaan edellyttää kovaa työtä, ennen kaikkea uskomista itseensä.
Kovaa voittamisen tahtoa ja itsensä jatkuvaa haastamista. Onnistumiset ja voittaminen saa fiilikset kattoon, mutta 
tärkeää on osata myös hävitä ja antaa siitä kunnioitus vastustajalle.

Lue lisää

Porvoo

Kouvola

Kotka


KOTKA | KOUVOLA | PORVOO

Vaihde 010 219 1650
myynti at pekava.fi | www.pekava.fi

Tietosuojaseloste
Rekisteriseloste
Evästeet